Нашата компания

Нашата компания

Ние сме Линеа Трейдинг ЕООД – компания, която осигурява на българския пазар продукти за здравето на човека.

Линеа Трейдинг ЕООД е фирма с дълга история в стопанския живот в България, партньор на много популярни стоматолози, на медицински специалисти, на фирми от аптечен пазар, и на фармацевти.

Наш специален интерес са продуктите за профилактика и осигуряване на здраве на устната кухина. Работим в това отношение със стоматолози, фармацевти, педагози, училища за родители. Не ще се изморим да твърдим, че хигиената на зъбите е безболезнен, евтин и изключително полезен начин да останем здрави.

Наша специална цел е качеството на продуктите, които избираме за нашите партньори и клиенти. Вярваме, че българските пациенти имат правото да получават продукти с перфектно качество, доставени от уважавани сред медицинските среди производители. Ние правим това. Работим с най-добрите производители – световно признати имена. Нищо по-малко от това не ни устройва.

Чрез нашата работа директно или чрез партньорството ни с други директни вносители Вие имате на Ваше разположение продуктите на: ApaCare, TePe, Beverly Hills Formula, Paro, Brush Baby, bioXtra и други.

Tooth.bg е нашият най-нов и много любим проект. Работим за това Tooth.bg да е не само достъпно място за поръчка на качествени и полезни продукти, но и място, където всеки пациент може да срещне търсения стоматолог и да намери отговор на въпросите, които има.

Април’ 2022